Ομογένεια

Οι εθνικές εκλογές στην ERTWorld και στη Φωνή της Ελλάδας

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2023από τις 17:30 ώρα Ελλάδος, η ERTWorld θα μεταδώσει την εκλογική βραδιά μέσα από τη συχνότητα του ενημερωτικού καναλιού της ΕΡΤ, ΕΡΤNEWS και της ΕΡΤ1. Οι Έλληνες της ομογένειας θα μπορούν να ενημερωθούν έγκυρα και έγκαιρα για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς και για την ετυμηγορία της κάλπης.

Με ένα πρωτοποριακό σύστημα γιγαντοοθόνης αφής, που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν στην Ελλάδα, αλλά και με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού δυναμικού της, η ΕΡΤ θα καλύψει τις εκλογές, μεταδίδοντας το exit poll και τα αποτελέσματα της εθνικής κάλπης.

Συντονιστής της εκλογικής βραδιάς  θα είναι ο Γιώργος Κουβαράς. Μαζί του στο στούντιο θα είναι ο Απόστολος Μαγγηριάδης και όλο το επιτελικό δυναμικό της ΕΡΤ με τους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου, Δημήτρη Κοτταρίδη, Κώστα Παπαχλιμίντζο, Σοφία Παπαϊωάννου, Ηλία Σιακαντάρη και Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Προσκεκλημένοι δεν θα είναι μόνο πολιτικοί, αλλά και προσωπικότητες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, όπως και καλλιτέχνες οι οποίοι θα σχολιάσουν τα αποτελέσματα.

Στις 19:00, η ΕΡΤ θα παρουσιάσει με έναν πραγματικά καινοτόμο τρόπο το πανελλαδικό exit poll, ενώ τα σενάρια της επόμενης μέρας θα αναλύσουν ο διδάκτορας Πολιτικής Επιστήμης, Παναγιώτης Κουστένης, και ο σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Η Φωνή της Ελλάδας

Η Φωνή της Ελλάδας, το ραδιόφωνο της ΕΡΤ για την Ομογένεια, θα παρουσιάσει την εκλογική μάχη από τις 19:00 έως τις 22:00, Τοπική Ελλάδος Οι δημοσιογράφοι Θανάσης Χούπης, Προκόπης Αγγελόπουλος και Γιώργος Διονυσόπουλος θα συνομιλήσουν με τους Έλληνες ψηφοφόρους του εξωτερικού και υποψηφίους των κομμάτων, για την εκλογική διαδικασία, στην οποία μετέχουν για πρώτη φορά και ομογενείς από τις χώρες που διαμένουν, αλλά και με Έλληνες δημοσιογράφους που εργάζονται σε ελληνόφωνα και διεθνή ΜΜΕ. Παράλληλα, θα υπάρχει και συνεχής ενημέρωση για τα εκλογικά αποτελέσματα, σε ολόκληρη την επικράτεια.

Αφήστε μια απάντηση