Τουρισμός

Εξαιρετική προβολή της Κορίνθου και των κρασιών της Νεμέας στη Σουηδία

 

Το  ελληνικό κρασί της Νεμέας, η παραδοσιακή μας κουζίνα, αλλά και το φυσικό κάλος του Νομού Κορίνθου, έχουν την τιμητική τους σε πολυσέλιδο αφιέρωμα του  έγκριτου σουηδικού online Περιοδικού COUNTRYSMART, όπως και στο αντίστοιχο έντυπο ετήσιο περιοδικό πολυτελείας, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο..

 

 

Πρόκειται  για εξαιρετική προβολή, που προέκυψε  σε συνέχεια ταξιδίου εξοικείωσης, που οργάνωσε ο ΕΟΤ Σκανδιναβίας  (24 έως 28/09/2019)  σε Αθήνα, Λουτράκι, Κόρινθο, Βραχάτι Κορινθία και Νεμέα με σκοπό την προβολή  προορισμών που συνδυάζουν την γαστρονομία, τον ιαματικό τουρισμό αλλά και της φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Στο ταξίδι εξοικείωσης συμμετείχαν τόσο οι ιδιοκτήτες Kristina Fröling και Lars Ottoson του περιοδικού, όσο και συνεργάτες του δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολύ  ενδιαφέρουσες επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία.

 

 

Το συγκεκριμένο 20σέλιδο  αφιέρωμα για τους προαναφερόμενους προορισμούς, συγκέντρωσε  πάνω από 1,8 εκ. Views και  φιλοξενείται στο σύνδεσμο:http://online.flipbuilder.com/evvb/aglq/mobile/index.html σελ. 34 έως και 53.

Η μεγάλη αναγνωσιμότητα του θέματος, αλλά και η άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας, οδήγησε τους ιδιοκτήτες του περιοδικού, να εντάξουν ένα  απόσπασμα (7) σελίδων, από το Online αφιέρωματου 2019, στην πολυτελή ετήσια έκδοση των 238 σελίδων, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά σε κυκλοφορία φέτος και η οποία  κυκλοφόρησε τέλος Φεβρουαρίου 2021.

 

 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό COUNTRYSMART Σουηδίας  με θεματολογία Lifestyle, interior design, tourism, country life, Gastronomy κ.α., μπορούν να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι  από την πλατφόρμα Readly (https://se.readly.com/countrysmart), όπου- μέσω μηνιαίας συνδρομής- είναι προσβάσιμες140.000 εκδόσεις, σε Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία με περισσότερα από 99 εκ. views.

Αφήστε μια απάντηση