Νέα Τουρισμός

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Προβολή της Σύρου σε Βέλγιο Ολλανδία

Photo: Από αριστερά η κα France Gavroy, ο κος Παναγιώτης Κουταβάς, Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Σύρου και ο κος Eric Vancleynenbreugel

Στο ταξίδι στη Σύρο συμμετείχε ο Βέλγος δημοσιογράφος Eric Vancleynenbreugel και η φωτογράφος France Gavroy, οι οποίοι αναχώρησαν για την πατρίδα τους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σύρο, οι Βέλγοι περιηγήθηκαν σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και τα αξιοθέατα του νησιού, επισκέφτηκαν με γαλλόφωνη ξεναγό τα μουσεία, ξεναγήθηκαν στην πρωτεύουσα της Σύρου, την Ερμούπολη και στο Μεσαιωνικό Οικισμό με τη μαγευτική θέα στην Άνω Σύρο, αλλά και σε όλα τα χωριά του νησιού, ακολούθησαν μονοπάτια trekking, και φυσικά γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα μέσα από ελληνικές αυθεντικές συνταγές.

Οι Βέλγοι επισκέπτες κατά την ξενάγησή τους σε Μουσείο

Οι προσκεκλημένοι του ΕΟΤ ανακάλυψαν έναν «άγνωστο θησαυρό» των Κυκλάδων, μαγεύτηκαν από το φυσικό κάλλος του νησιού, τις πανέμορφες παραλίες του, αλλά κυρίως εντυπωσιάστηκαν από την ελληνική φιλοξενία, τη διαθεσιμότητα και τη φιλικότητα των κατοίκων της Σύρου.

Το άρθρο του Βέλγου δημοσιογράφου για τη Σύρο θα δημοσιευθεί την άνοιξη του νέου έτους στις δύο εκδόσεις του περιοδικού PLUSMAGAZINE στην Ολλανδική και Γαλλική Γλώσσα.

Αφήστε μια απάντηση