Τουρισμός

Συμφωνία ΕΟΤ – Maccabi Tel Aviv: Προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ μέσω του μπάσκετ

PHOTO: Στιγμιότυπο από την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ ΕΟΤ και Maccabi Tel Aviv, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Edli Marcus (στο μέσον), και τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ, Δ. Βασιλειάδη (δεξιά), παρουσία του αντιπροέδρου marketing της ομάδας, Doron Jamchy.

Σε μια καινοτόμα πρωτοβουλία για την περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην ισραηλινή αγορά προχώρησε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ισραήλ, υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας με την κορυφαία ομάδα μπάσκετ της χώρας Maccabi Tel Aviv.

Η συμφωνία προβλέπει την προβολή της Ελλάδας και των αξιοθεάτων της στην επίσημη ιστοσελίδα και στα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας με περισσότερους από 500.000 followers συνολικά. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της στις εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις θα προβάλλονται 8 φορές τα μηνύματα του ΕΟΤ τόσο στις διαφημιστικές led οθόνες στο επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και ανάμεσα στα διαζώματα των θεατών όσο και στον κύβο (jumbotron) στην οροφή του γηπέδου.

 

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ, Δ. Βασιλειάδης (δεξιά), με τον θρύλο του ισραηλινού μπάσκετ, Doron Jamchy, στα γραφεία της ομάδας.

 

«Η πολιτιστική σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών ήταν πάντα πολύ ισχυρή και η ροή του τουρισμού από το Ισραήλ προς την Ελλάδα αυξάνεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Η Maccabi Tel Aviv είναι ένα ισχυρό brand που μπορεί να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση σε πολύ σημαντικό βαθμό» είπε μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ, Δημήτρης Βασιλειάδης.

Από την πλευρά του, ο θρυλικός παλιός παίκτης της ομάδας, Doron Jamchy, σήμερα αντιπρόεδρος marketing της ομάδας, δήλωσε: «Η σύνδεση μεταξύ της Maccabi και του ελληνικού αθλητισμού και πολιτισμού υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ως μπασκετμπολίστας προκάλεσα στο παρελθόν πολλά προβλήματα στις ελληνικές ομάδες, όμως τώρα είναι η ώρα να ενώσουμε τα χέρια».

Η συμφωνία υπογράφτηκε τον Σεπτέμβριο και «τρέχει» ήδη από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Αφήστε μια απάντηση