Νέα Τουρισμός

Ο ΕΟΤ στηρίζει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα “FIBA 3×3 U17 Europe Cup 2022”

Υπό την αιγίδα και με την στήριξη του ΕΟΤ, πραγματοποιείται 02-04/09/22 τo ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ «FIBA 3×3 U17 Europe Cup 2022” στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Στη διοργάνωση συμμετέχει η Ελλάδα με τις Εθνικές Ομάδων αγοριών και κοριτσιών.

Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τη διοργάνωση στο πλαίσιο της στρατηγική προώθησης και προβολής της χώρας μέσω της πολυμορφίας των θεματικών τουριστικών δυνατοτήτων που προσφέρει, όπως είναι ο αθλητικός τουρισμός.

Η Πλατεία Νερού, ένα μοναδικό σημείο που αναδεικνύει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Αθήνας και της παραλιακής ζώνης. Θα φιλοξενήσει τις ανάγκες της διοργάνωσης σε  πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα, κερκίδες, ειδικά συστήματα φωτισμού και ήχου και αναμένεται   να   προσελκύσει   το   ενδιαφέρον   των    διεθνών    ΜΜΕ, καθώς αναμένεται να συγκεντρώσει τις 24   καλύτερες   ομάδες   (ανδρών και γυναικών)   της Ευρώπης.

Το 3×3 είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο κομμάτι του μπάσκετ, ξεχωριστό με τον δικό του τρόπο! Οι δε διοργανώσεις 3×3 δημιουργούν ένα θεαματικό σύνολο με   έντονα   αθλητικά   και   ψυχαγωγικά στοιχεία, και προσελκύοντας ένα ιδιαιτέρως ευρύ κοινό που έχει εντάξει την άθληση και τη συμμετοχή σε ανταγωνιστικά, ατομικά ή ομαδικά   αθλήματα   στην   καθημερινότητά   του   Κι συνδυάζει τα ταξίδια για   λίγους   αναψυχής   με   την   ενεργή   συμμετοχή   σε   αθλητικές   δράσεις. Κατά   συνέπεια,   προσφέρονται   εξαιρετικές   δυνατότητες   εξωστρέφειας   και   ανάδειξης    του αθλητικού και τουριστικού προϊόντος για κάθε περιοχή που τις φιλοξενεί.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ: https://www.basket.gr/nat-teams/3×3-u17-europe-cup-to-programma-ton-agonon/

Αφήστε μια απάντηση