Κοινωνικά

Εφηβική Παχυσαρκία: Πώς να βοηθήσουμε για να δαμάσουμε ένα σύγχρονο Τέρας

 

Το Σεντούκι της Γιαγιάς είναι πάλι εδώ, για να βοηθήσει στην επίλυση ενός μεγάλου σύγχρονου προβλήματος με ένα ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της εφηβικής παχυσαρκίας.

Ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει τους νέους να αγαπήσουν το σώμα τους και να αλλάξουν τις λανθασμένες πρακτικές της διατροφής τους και της καθημερινότητάς  τους.

Περιλαμβάνει μαθήματα από διακεκριμένους chef που θα μάθουν τους νέους να τρέφονται σωστά και συνεδρίες από διατροφολόγους, ψυχολόγους, γυμναστές, δασκάλες yoga και life coaches.

Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο κι έχει διάρκεια 32 ώρες με σκοπό να το παρακολουθήσουν όσοι περισσότεροι νέοι είναι δυνατόν.

 

 

Το Σεντούκι της Γιαγιάς δεν χρηματοδοτείται από το κράτος, αλλά στηρίζεται σε δικούς του πόρους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστοι. Είναι ο λόγος που «τρέχει» καμπάνια crowd funding στην πλατφόρμα Give and Fund.

Μέσω αυτής της καμπάνιας μπορεί να υλοποιηθεί αυτό το σπουδαίο project που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή και την καθημερινότητα πολλών εφήβων!

Ο σύνδεσμός για το πρόγραμμα: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/adolescent-obesity-program

Η οικονομική στήριξη από φορείς, φίλους, απλούς ανθρώπους, αλλά και η κοινοποίηση και διάδοση της πρωτοβουλίας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κρίνεται απαραίτητη για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να δαμάσουμε το τέρας γιατί το μέλλον των παιδιών μας χτίζεται σήμερα και μας αφορά όλους!

 

Περισσότερα για το Σεντούκι της Γιαγιάς εδώ:

https://sentoukitisgiagias.club/

Αφήστε μια απάντηση