Χωρίς κατηγορία

Ο σκηνοθέτης του ΟΡΚΟΥ,  Σπύρος Μιχαλόπουλος @ HR 

 

Ίσως ο πιο βασικός συντελεστής που εγγυάται την επιτυχημένη πορεία μιας τηλεοπτικής σειράς είναι σίγουρα ο σκηνοθέτης της. Τόσο “Ο ΟΡΚΟΣ” , η τηλεοπτική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, σημειώνει μια ήδη επιτυχημένη πορεία, όσο και ο σκηνοθέτης της, Σπύρος Μιχαλόπουλος έχει την εμπειρία και το βιογραφικό εκείνο που εγγυάται την ποιότητά της.

Ο Δημήτρης Λαζάρου φιλοξενεί τον σκηνοθέτη του ΟΡΚΟΥ, Σπύρο Μιχαλόπουλο στην πολιτιστική εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ του Hephaestus Radio (HR), την Πέμπτη, 14 Απριλίου και ώρα 7μ.μ., Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας. 

Από ποια ηλικία αγάπησε το σινεμά; Γιατί διέκοψε τις σπουδές του και ποιον μεγάλο σκηνοθέτη γνώρισε στις κινηματογραφικές του σπουδές που τον θεωρεί και μέντορά του; Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας σκηνοθέτης; Ποια θα ήταν τα κριτήρια του προκειμένου να επιλέξει ένα νέο ηθοποιό; Ποια ήταν η αντίδρασή του, όταν έμαθε πως η τηλεοπτική σειρά, ο Όρκος, προορίζεται για τη δημόσια τηλεόραση; Πολλές οι απαντήσεις και ακόμη περισσότερες ερωτήσεις ζητούν απαντήσεις στην ίδια εκπομπή.

Στο τέλος της συνέντευξης ακούγεται το τραγούδι, Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, σε μουσική Χριστίνας Κανάκη και στίχους του καλεσμένου της εκπομπής, Σπύρου Μιχαλόπουλου. Το τραγούδι ερμηνεύει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο #1 Ομογενειακό Ραδιόφωνο, στο Hephaestus Radio (HR) και στην πολιτιστική του εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, την Πέμπτη, 14 Απριλίου και ώρα 7μ.μ., Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας, στα παρακάτω links: 

 

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24 

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App 

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOKhttps://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!