Hephaestus Wien Νέα

Χρύσα Σάμου: 2300 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!

 

2300 προσωπικοί, αυθεντικοί, ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ, σταυροί από την οικογένειά μου, φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και την σπουδαία ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ μας!

Οι περισσότεροι εξ’ αυτών απ’ τους συντοπίτες μου ΣΟΧΙΝΟΥΣ, που με τιμήσατε και αυτή τη φορά ΚΟΡΥΦΑΙΑ και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ καθώς στηρίξατε σχεδόν ΚΑΘΟΛΙΚΑ, την προοπτική να εκπροσωπήσω τον τόπο μας στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Δεν βρίσκομαι σε ΕΚΛΟΓΗΜΗ ΘΕΣΗ, αν και για μένα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (εγώ κι εσείς) ΝΙΚΗΤΕΣ !!!

Αν θα συνέβαινε να ΕΚΛΕΓΩ, θα ήταν βιβλιογραφική αναφορά (στα πρότυπα Δαυίδ Γολιάθ) και μάλλον θα το ενέτασσαν σε μάθημα στις Σχολές Πολιτικής Επιστήμης το συμβαινόμενο της ξεχωριστής καθόδου, καθώς εισήγαγα έναν άλλο λόγο και μια διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων!!!

ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΗ για το αποτέλεσμα!!!

Μαζί και ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ για όλη την διαδρομή που διένυσα γιατί:

Δώσαμε έναν ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ από κοινού ενάντια σε ένα ΣΥΣΤΗΜΑ που αγαπά το ΑΠΡΟΣΩΠΟ τους ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ πάσης φύσης και την ΔΑΠΑΝΗ.

Εγώ αντί έξτρα φυλαδίων, προτίμησα να ενισχύσω τους ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ!!!

Αντί της ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ προτίμησα την ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ (στις συναντήσεις, στις συζητήσεις, στα ομαδικά sms που απέφυγα, στους ενυπόγραφους με χιλιάδες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φακέλους που έγραψα πριν σας τους επιδώσω προσωπικά και όχι ταχυδρομικά)

Αποδεδειγμένα ΔΕΝ με στήριξαν, ομάδες, συλλογικότητες, ΜΜΕ, δημοτικά ή βουλευτικά – υπουργικά γραφεία!

Από ΕΠΙΛΟΓΗ δεν έψαξα χορηγούς γιατί δεν ήθελα να έχω ακολούθως να “γυρίζω” χάρες!

Δεν έκανα πληρωμένες συνεντεύξεις, καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά, εμφανίσεις σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα (ευχαριστώ όμως για τη ΠΟΛΥΤΙΜΗ φιλοξενία των απόψεών μου, στα μέσα που διαθέτουν ή εργάζονται τους καλούς συναδέρφους Δ. Βενιέρη, Β. Δημαρέση, Ε. Παφίτου, Χ. Τσόρμπα, Χ. Κυριακού, Γ. Γιάννογλου, G. Gstein, Paul Kotrotsio, και Θ. Ευτυχίδη)

ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ήταν κι όλες οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ αναφορές σπουδαίων προσωπικοτήτων της Ελλάδας και του Εξωτερικού (από τις Βρυξέλλες ως την Αργεντινή κι απ’ την Ολλανδία ως τη Γερμανία και την Ν. Υόρκη, την Τανζανία και την Σουηδία, την μακρινή Αυστραλία και αλλού) που σε μια προσπάθεια να στηρίξουν την έκθεσή μου στα κοινά έγραψαν ΔΗΜΟΣΙΩΣ στο μόνο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτω και είναι το fb

Δεν έπαιξα “μπάλα” μόνη μου (δεν κυνήγησα μονοσταυρίες) αλλά ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ με τον δικό μου ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, στήριζα από την πρώτη στιγμή όλους τους συνυποψηφίους μου (αν και κανείς δεν έκανε το ίδιο για μένα) που τους ΣΥΓΧΑΙΡΩ για τον ΑΓΩΝΑ τους είτε εκλέχθηκαν είτε όχι!

Μικρούς – μεγάλους, νεόφερτους ή πολύπειρους στην πολιτική σκηνή, δημόσια αναγνωρίσιμα πρόσωπα λόγω επαγγέλματος και ανθρώπους με ισχυρά βιογραφικά, και κυρίως τους συναδέρφους αυτοδιοικητικούς ή εν δυνάμει αυτοδιοικητικούς, που έλκουν την καταγωγή τους απ’ την ευρύτερη περιοχή του Δήμου όπου ανήκω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ γιαι την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ του να με συμπεριλάβει στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ!!!!

Ήταν ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Και μάθημα ΖΩΗΣ!!!!

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που προκύπτει και μακάρι να ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ για τα οποία δεσμευτήκαμε όλοι μας προεκλογικά!

Τρέξαμε σε Εκκλησίες, σε Λαικές, σε Γλέντια Λαικού Πολιτισμού, Εκδηλώσεις, πριν την Κυριακή των εκλογών!

Θα πρέπει να είμαστε από σήμερα δίπλα με την ίδια ζέση, για τις ακόλουθες 1865 μέρες, αν θέλουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ αυτή τη φορά να συνεχίσουμε την όσμωση με την καθημερινότητά μας!

Είναι πιο ΧΡΗΣΙΜΟ να βρισκόμαστε εκεί δίπλα όταν δεν έχουμε τίποτε να πάρουμε όταν δεν χρειάζεται τίποτε να ζητάμε, αλλά μονάχα να δώσουμε! Κυρίως οι εκλεγμένοι!

Από πλευράς μου θα συνεχίσω να νοιάζομαι για το κοινό καλό, θα επιχειρώ να εντοπίζω και να υποδεικνύω τα προβλήματα – ζητήματα που χρονίζουν επιδιώκοντας την ανάδειξή τους για να παίρνουν δρόμο λύσεων εκεί όπου πρέπει!

Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας ο μόνος ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ για τα επόμενα 5 χρόνια είναι ο χαλασμένος δρόμος, που χρίζει διαγράμμισης και ασφαλτόστωσης, η αγροτική οδοποιία, τα εργοτάξια που φυλλοροούν, οι δομές που θέλουν ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμούς (σχολικές μονάδες, Κέντρα Υγείας, ΚΑΠΗ κα), η κοινωνική πολιτική στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η εξωστρέφεια με προγράμματα Πολιτισμού – Τουρισμού και Ανάπτυξης, οι Αθλητικές εγκαταστάσεις για τους βενιαμίν, τα πάρκα αναψυχής, και η ενίσχυση Συλλόγων, οι πολιτιστικές μας ταυτότητες που οφείλουμε να τις αναδείξουμε παγκόσμια γιατί είναι μοναδικές, η θωράκιση βάση γεωμορφολογίας με έργα αντιπυρικά αντιπλημμυρικά, η δημιουργία θέσεων εργασίας για να κρατήσουμε την νεολαία μας κατά τόπους, η διευκόλυνση επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια προκειμένου εδώ να μείνουν και μια σειρά από έργα κι ενέργειες που θα θωρακίσουν τις κοινωνίες μας με ασφάλεια δίνοντας μέλλον στα παιδιά μας.

Αξίζουμε όλοι μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ,

με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ!

Αφήστε μια απάντηση