Ομογένεια Πολιτισμικά

Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας: διαδικτυακό σεμινάριο της Ελλ. Κοιν. Μελβούρνης

 

Γιάννης Χρυσουλάκης, Γεν. Γραμμ. Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού:

“Με συγκίνηση χαιρέτισα το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης με θέμα «Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας: Ένα Διδακτικό Παράδειγμα Συμμαχικής Ναυτικής Επιχείρησης» και με κεντρικό ομιλητή τον εξαίρετο Ιστορικό και Διευθυντή του Ερευνητικού Εργαστηρίου Ναυτικής Ιστορίας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, δρα Ζήση Φωτάκη. Κοντά μας με χαιρετισμό του ήταν και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Giorgos Panagopoulos.

 

 

Συγχαίρω ολόθερμα για τις πρωτοβουλίες της, την ομογένειά μας στη Μελβούρνη και τον ακάματο Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας εκεί, τον αγαπητό Bill Papastergiadis.

Οι δράσεις και παρεμβάσεις τους στα πολιτικά, πολιτιστικά και επιστημονικά δρώμενα εμπλουτίζουν δυναμικά το ομογενειακό γίγνεσθαι. Τα συγχαρητήριά μου πάνε επίσης στον εξαιρετικό Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Θεόδωρο Μάρκου, και στον συντονιστή των σεμιναρίων ελληνικής Ιστορίας και πολιτισμού, Nick Dallas.

 

 

Η συνεχής μέριμνα όλων των παραπάνω, καθώς και ολόκληρης της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, φέρνει πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα για την εικόνα της ομογένειάς μας στην Αυστραλία.”

 

 

Αφήστε μια απάντηση