Κόσμος Ομογένεια

Ο Ομογενειακός Ελληνισμός ξαναενώνεται!

Γιάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού

“Είχα την τιμή να απευθύνω χαιρετισμό, να ενημερώσω για τις δράσεις της Γενικής Γραμματείας για τα 200 χρόνια, και να συμμετάσχω στις εργασίες, στην Διαδικτυακή Ημερίδα των Τριτοβάθμιων Παγκοσμίων Ομογενειακών Εθνικοτοπικών Οργανώσεων.
Μαζί ήταν οι Πρόεδροι και μέλη από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΩΝ «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙA ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΗΤΩΝ, από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, από την ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ και από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΒΛΑΧΩΝ.

 

Έγινε συζήτηση για τις οργανωτικές δομές του Απόδημου Ελληνισμού, για την προετοιμασία ενός παγκοσμίου συνεδρίου το καλοκαίρι του 2021, για τη συνεργασία και σύσφιξη των σχέσεων των εκπροσώπων της ημερίδας, για τη δικτύωση καθώς και τον συντονισμό και προώθηση των κοινών τους αιτημάτων.

Ευχαριστώ θερμά τους Διαμαντή Γκίκα, Χρυσόστομο Δήμου και Μανώλη Κουγιουμουτζή για την τεράστια αυτή Ενωτική Πρωτοβουλία και την άψογη διεξαγωγή των εργασιών. Ομιλητές ήταν οι Διαμαντής Γκίκας, Χρυσόστομος Δήμου, Μανώλης Κουγιουμουτζής, Μιχάλης Μαγειρίας, Πολυάνθη Γιάνναρου, Παναγιώτης Ιασωνίδης, Νίνα Γκατζούλη, Βασίλης Μωυσίδης, Ελευθέριος Δημητρίου και Αντώνης Τσουρδαλάκης.”

 

Αφήστε μια απάντηση