Hephaestus Wien Κύπρος Νέα

Η Λεμεσός υποδέχεται το πρώτο Beach Sport Festival στις 7 και 8 Ιουλίου

Υπερθέαμα και συγκινήσεις επιφυλάσσει το 1st Limassol Beach Sport Festival, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Λεμεσό, στις 7 και 8 Ιουλίου 2023.

Το πιο εντυπωσιακό αθλητικό καλοκαιρινό υπερθέαμα, το οποίο εντάσσεται στο καλεντάρι των ΟΠΑΠ Λεμεσίων 2023, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου, εξήγγειλε σε Συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης.

Στο πλαίσιο του 1st Limassol Beach Sport Festival θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του Κέντρου Αθλημάτων Παραλίας του Δήμου Λεμεσού, το οποίο θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Για αθλητική πανδαισία έκανε λόγο ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης και προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν μαζικά στο Φεστιβάλ και να γνωρίσουν τα διάφορα αθλήματα παραλίας.

Αναφερόμενος στα εγκαίνια του Κέντρου Αθλημάτων Παραλίας του Δήμου Λεμεσού, υπέδειξε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ, το οποίο αποτελείται από 3 γήπεδα beach volley και beach tennis, που μπορούν να μετατραπούν και σε γήπεδο beach soccer. Πρόκειται, τόνισε, για μια υποδομή υπερσύγχρονη και τεχνολογικά άρτια, η οποία δίνει τη δυνατότητα στη Λεμεσό να διεκδικήσει διεθνείς διοργανώσεις που σχετίζονται με τα αθλήματα παραλίας.

Υπερήφανος που ο ΚΟΑ συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία τέτοιων γηπέδων, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, σημειώνοντας πως κάθε φορά που εγκαινιάζεται ένας νέος χώρος άθλησης, για τον Οργανισμό είναι ημέρα γιορτής. Γιατί, όπως είπε, ο αθλητισμός αξίζει σε όλους και θα πρέπει να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Τα εγκαίνια του Κέντρου Αθλημάτων Παραλίας του Δήμου Λεμεσού είναι και ο λόγος που το Limassol Sports Festival μετονομάζεται σε Limassol Beach Sport Festival, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό και ιδιαίτερα τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους, να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο, υπέδειξε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού κ. Λοΐζος Μαυρουδής,

Το 1st Limassol Beach Sport Festival περιλαμβάνει δραστηριότητες μέσα και έξω από το νερό από ομάδες και ακαδημίες, καθώς και δεκάδες αθλήματα παραλίας, όπως ιστιοπλοΐα, κανό/καγιάκ, κωπηλάσια, Dragon Boat, SUP (Stand Up Paddle), κολύμβηση, υδατοσφαίριση, Beach volley, Beach tennis, Beach soccer, αναρρίχηση, survivor για τα παιδιά και πολλά άλλα.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες και αντοχές τους, αποκτώντας προσωπική εμπειρία για όλα τα ναυταθλήματα και τις δραστηριότητες στην παραλία που προσφέρει η Λεμεσός, καθώς και για τα σημαντικά οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού.

Οι συμμετέχοντες στο 1st Limassol Beach Sport Festival θα μπορέσουν παράλληλα  να ενημερωθούν από πιστοποιημένους διαιτολόγους για την υγιεινή διατροφή, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί και σταθμός μετρήσεων λίπους.

Το διήμερο Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα ξέφρενο πάρτι, με μουσική από γνωστό DJ, ενώ Live link δημοφιλούς ραδιοσταθμού, θα μεταφέρει τον παλμό της διοργάνωσης σε όλη την Κύπρο.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Χορηγοί ΟΠΑΠ Λεμεσίων: Medochemie, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Άγιος Νικόλαος»,  Deloitte, Hercules Group.

Υποστηρικτές ΟΠΑΠ Λεμεσίων: Marlow Navigation, Famous Sports, Nextbike by Tier.

Την επικοινωνιακή προβολή, την προώθηση και το δημιουργικό σχεδιασμό, όλων των εκδηλώσεων και αθλημάτων των Λεμεσίων, αναλαμβάνει όπως κάθε χρόνο, η Avaton Communications – PR, DIGITAL & CREATIVE Agency.

Αφήστε μια απάντηση