Angels PR Music Promotion

Ακούσαμε τον νέο δίσκο της Αρετής Κοκκίνου «Το σ αγαπώ του κόσμου»

Ένας ιδιαίτερος δίσκος κυκλοφορεί από την Αρετή Κοκκίνου. Το “Σ’αγαπώ του κόσμου” όπως ονομάζεται, είναι ένα album που αποτελεί έμπνευση για την Αρετή όταν η ίδια συμμετείχε στο χειμερινό σεμινάριο στιχουργικής στο Μικρό Πολυτεχνείο το 2019. Μία τιμή που ήρθε από την πρόσκληση του Κώστα Φασουλά και της έδωσε μία ξεχωριστή εμπειρία που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό της Αρετής.

Εκεί γνώρισε 16 στιχουργούς, όπου κάποιοι είχαν ήδη βγει στη δισκογραφία ή είχαν κυκλοφορήσει ποιητικές συλλογές, ενώ άλλοι ήταν τότε στα πρώτα τους βήματα. Μεσολάβησε η πανδημία και η απομόνωση, με αποτέλεσμα η δουλειά αυτή να αρχίσει να υλοποιείται στο στούντιο το καλοκαίρι του 2021 και πλέον να κυκλοφορεί από τον Μετρονόμο.

Το “Σ’αγαπώ του κόσμου” λοιπόν περιέχει 16 τραγούδια, τα οποία φέρνουν πολύ όμορφες μελωδίες που συνοδεύουν τον τίτλο του δίσκου. Είναι πολύ αγαπητές στον ακροατή που το ακούει και μπορεί να νιώσει αυτόν τον χαρωπό και συνάμα συγκινητικό συναισθηματισμό που υπάρχει γύρω από αυτή την κυκλοφορία. Όλοι έχουν δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το album και αυτό φαίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του δίσκου. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά τόσο στη μουσική, όσο και στους στίχους αλλά και στο κομμάτι της ερμηνείας.

Αρχικά, η μουσική του album “Το Σ’αγαπώ του κόσμου” παρουσιάζει μία αίγλη που την ακούς και σε ζεσταίνει. Έχει πραγματοποιηθεί άρτια δομή σε αυτό που φτάνει στα αυτιά μας και θα έλεγα μάλιστα ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αλάνθαστο! Ακούγοντας τα τραγούδια του δίσκου θα νιώσεις να σε περιβάλλουν τα συναισθήματα και οι εικόνες των τραγουδιών, κάτι το οποίο παρατηρούμε να προβάλλει την ευχέρεια να προσαρμόζεται στη διαφορετικότητα του ύφους και των στίχων. Είναι εξάλλου γνωστό το πως μπορεί να κινηθεί η Αρετή Κοκκίνου όταν επιλέγει να ασχοληθεί με την αγάπη της, τη μουσική, και ο επαγγελματισμός της γύρω από την μελοποίηση των 16 στιχουργών είναι αυτός που αρμόζει σε ένα δίσκο σαν και αυτόν. Είναι μοναδική και το αποδεικνύει για ακόμα μία φορά!

Από την άλλη, οι 16 στιχουργοί έχουν δώσει το 100% του εαυτού τους και μέσα από αυτά τα κομμάτια του album “Το Σ’αγαπώ του κόσμου” τους γνωρίζουμε και εμείς. Αυτοί οι στιχουργοί έχουν πολλά όμορφα πράγματα να μας δώσουν και η συνεργασία τους με την Αρετή τους δίνει ένα σημαντικό βήμα.  Κάθε ένας από αυτούς τους στίχους, κομμάτι των δημιουργών τους, αγγίζει τον ακροατή με ιδιαίτερο τρόπο και δημιουργεί ξεχωριστές εικόνες. Είναι πραγματικά ταλαντούχοι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό!

Φυσικά, μέσα σε όλα αυτά αξίζει να σταθούμε και στις ερμηνείες. Οι δυό καταξιωμενοι ερμηνευτές της δουλειάς αυτής, ο Βασίλης Γισδάκης και η Αφεντούλα Ραζέλη με τις εξαίσιες, εύστοχες κι ευαίσθητες ερμηνείες τους, έδωσαν την πνοή στα τραγούδια. Άλλοτε τρυφερά κι άλλοτε δυναμικά, απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο το ύφος, τα συναισθήματα και τις εικόνες των τραγουδιών και μας έκαναν να νιώσουμε το album “Το Σ’αγαπώ του κόσμου” στο 100%. Έχει γίνει εύστοχη επιλογή στους ερμηνευτές, οι οποίοι ανεβάζουν το επίπεδο και κάνουν το δίσκο πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, ενώ εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται η συγκινητική συμμετοχή της Χρύσας Βλάμη στο νανούρισμα που είναι το φινάλε μιας δισκογραφικής δουλειάς, η οποία κλείνει με τον πιο κατάλληλο τρόπο!

Το album “Το Σ’αγαπώ του κόσμου” λοιπόν έρχεται από την Αρετή Κοκκίνου για να μας μαγέψει και τα καταφέρνει! Είναι μία κυκλοφορία που σε κάνει να αγαπήσεις την ελληνική μουσική σκηνή και να εκτιμήσεις τα ταλέντα που υπάρχουν εκεί έξω. Δίνω πολλά μπράβο λοιπόν και για ακόμα μία φορά χειροκροτώ την Αρετή για αυτό που μας προσφέρει! Πολλά συγχαρητήρια!

 

 

https://www.facebook.com/Kokkinou.Areti.gr/ 

http://www.aretikokkinou.gr/ 

https://twitter.com/ArethKokkinou 

 

Aφεντούλα Ραζέλη – Δε μου φτάνει – (Α. Κοκκίνου – Β. Ματσούκα) – Official Μusic Video 

https://www.youtube.com/watch?v=BknTPYf3HgU  

Aφεντούλα Ραζέλη – Κοίτα η αγάπη – (Α. Κοκκίνου – Α. Πολύζου) – Official Μusic Video  

https://www.youtube.com/watch?v=zOw9avIqJVk 

 

Αφήστε μια απάντηση