Ομογένεια

Ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Χρυσουλάκης συνόδευσε αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα

 

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Ιωάννης Χρυσουλάκης συνόδευσε αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα (4-6.4.2022)

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Ιωάννης Χρυσουλάκης συνόδευσε αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ, η οποία μετέβη στην  Αθήνα και είχε συναντήσεις με πολιτειακούς και πολιτικούς θεσμούς, από 4 έως 6 Απριλίου.

 

 

Στην αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ, η οποία φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της, συμμετείχαν ο Jimmy Kokotas, Ύπατος Πρόεδρος AHEPA, ο George Horiates, πρώην Ύπατος Πρόεδρος AHEPA, ο Nick Karacostas, Πρόεδρος ΔΣ, πρώην Ύπατος Πρόεδρος AHEPA,ο Basil Mossaidis, Εκτελεστικός Διευθυντής AHEPA Αμερικής, ο Lou Atsaves, Ύπατος Αντιπρόεδρος AHEPA, ο Savas Tsivikos, Ύπατος Γραμματέας AHEPA, η Kathy Bizoukas, Ύπατη Πρόεδρος Θυγατέρων Πηνελόπης, ο Zenon Christodoulou, Πρόεδρος Επιτροπής Ελληνικών Υποθέσεων AHEPA, ο Emannuel Constas, Ύπατος Πρόεδρος AHEPA Καναδά, η Elena Saviolakis, Εκτελεστική Διευθύντρια Θυγατέρων Πηνελόπης, ο Yianni Mitropoulos,Ύπατος Κυβερνήτης AHEPA Ευρώπης, ο Kostas Varsamis, Κυβερνήτης AHEPA Ελλάς και η Maria Sofianou, Συντονίστρια Τμημάτων Θυγατέρων Πηνελόπης Ελλάδος.

 

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία της AHEPA συναντήθηκε, μεταξύ άλλων,  με την  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κ. Τασούλα, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια, τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο,  τον Υπουργό Τουρισμού κ. Β. Κικίλια, τον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη και άλλους πολιτειακούς παράγοντες.

 

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης  ο Γενικός Γραμματέας έλαβε ως τιμητικό διακριτικό το ΑHEPA Pin και όπως  σημείωσε, «είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να εισπράττω την ευαρέσκεια και την αμέριστη εμπιστοσύνη από τους θεσμικούς εκπροσώπους των AHEPA. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τις αξίες του Ελληνισμού».

 

Αφήστε μια απάντηση