Χωρίς κατηγορία

Η Φωνή της Ελλάδας αποχαιρετά τον Νίκο Ξανθόπουλο

 

Η Φωνή της Ελλάδας
αποχαιρετά τον Νίκο Ξανθόπουλο

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, στις 11:00 CET, 12:00 τοπική Ελλάδας

 

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στις 12:00 ώρα Ελλάδας, το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, «η Φωνή της Ελλάδας» αποχαιρετά το «παιδί του λαού», τον δημοφιλή ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο μεταδίδοντας τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει αποκλειστικά για τον Ελληνισμό της Διασποράς, στην εκπομπή «Ο Ταχυδρόμος» με την Αναστασία Μπασιούκα και τη Νατάσα Βησσαρίωνος.
Η συνέντευξη δόθηκε τον Ιανουάριο του 2006, με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του «Νίκος Ξανθόπουλος, όσα θυμάμαι και όσα αγάπησα».

Ο Νίκος Ξανθόπουλος, που «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από τους Έλληνες της Διασποράς. Οι ταινίες του προβάλλονταν με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και ο ίδιος είχε περιοδεύσει επανειλημμένα στις ελληνικές παροικίες της Γερμανίας, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Αμερικής.

ΜετάδοσηΤρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, 12.00-13.00 ώρα Ελλάδας

 

Από περιοδεία του Νίκου Ξανθόπουλου στην Αυστραλία

 

Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

  • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
  • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
  • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
  • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
  • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
  • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
  • Deezer: Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
  • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
  • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Αφήστε μια απάντηση