Κύπρος Νέα

Εκδήλωση: 20 χρόνια BirdLife Cyprus

Το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, το BirdLife Cyprus γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του και προσκαλεί το κοινό στο Εθνικό΄ Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας για μια εορταστική εκδήλωση γεμάτη δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

9:00 – 9:30 Επίδειξη δακτυλίωσης πουλιών

9.30 – 12.30 Πτηνοπαρατήρηση στη λίμνη Αθαλάσσας

9.30 – 12.30 Ζωγραφική και κατασκευές για παιδιά

9.30 – 12.30 Εργαστήρι χαρακτικής για ενήλικες: Oι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν το δικό τους χαρακτικό με θέμα τα πουλιά της Κύπρου. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

10:00 – 11:40 Αφήγηση παραμυθιού: Η μουσικός και αφηγήτρια Ελενίτσα Γεωργίου παρέα με μουσική, κίνηση και παραμύθι οδηγεί τα παιδιά σε μια περιπέτεια στο δάσος! Εκείνη τη μέρα τα πουλιά ξυπνάνε και ξαφνικά έχουν να αντιμετωπίσουν έναν μεγάλο κίνδυνο. Ελάτε να μας βοηθήσετε να σώσουμε το μεγάλο καταπράσινο δάσος! Κατάλληλο για οικογένειες και παιδιά άνω των 4 ετών. Θα γίνουν δύο παραστάσεις: Στις 10:00-10:40 και στις 11:00-11:40 με μέγιστο αριθμό θεατών τους 50 σε κάθε παράσταση.

10:00 – 10:45 Γιόγκα στη φύση για ενήλικες. Το μάθημα της Κατερίνας Γεωργίου έχει σχεδιαστεί για όλους και συνδυάζει μιας ήπιας ροής γιόγκα με στάσεις για αργούς ρυθμούς που βοηθούν στην χαλάρωση του μυαλού, στην εστίαση στην αναπνοή και στη δημιουργία δύναμης, ευελιξίας και ισορροπίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν το δικό τους στρώμα γυμναστικής. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

10:00 – 12:00 Κυνήγι θησαυρού με τους Προσκόπους Κύπρου – Δηλώστε συμμετοχή με την παρέα ή την οικογένεια σας σε ένα διασκεδαστικό κυνήγι θησαυρού για να εξερευνήσετε το πάρκο και τα μυστικά του! Θα αποσταλούν βραβεία στους νικητές και θα δοθούν δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες. Διάρκεια παιχνιδιού: 40 λεπτά. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ. Για να συμμετάσχετε στο παιχνίδι είναι απαραίτητη η χρήση κινητού τηλεφώνου, στο οποίο να έχετε κατεβάσει από πριν την εφαρμογή Actionbound.

Θα κερνάμε επίσης τούρτα και άλλα κεραστικά για τα γενέθλια μας!

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 22455072.

Αφήστε μια απάντηση