Κύπρος Νέα

1st Limassol Beach Sport Festival Η Λεμεσός ταράζει για άλλη μια φορά τα νερά

Με ένα συναρπαστικό διήμερο, η Λεμεσός υποδέχεται το Limassol Beach Sport Festival, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη του αθλητισμού, υποσχόμενο πλούσιο θέαμα και διασκέδαση.

Το πιο εντυπωσιακό αθλητικό καλοκαιρινό πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Ιουλίου 2023 στο Δημοτικό Κέντρο Αθλημάτων Παραλίας (Παραλιακός Λεμεσού), και εντάσσεται στο πλαίσιο των ΟΠΑΠ Λεμεσίων, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου.

Το  Φεστιβάλ περιλαμβάνει δραστηριότητες μέσα και έξω από το νερό, τουρνουά στην άμμο από ομάδες και ακαδημίες, καθώς και δεκάδες αθλήματα παραλίας, όπως ιστιοπλοΐα, κανό/καγιάκ, κωπηλάσια, Dragon Boat, SUP (Stand Up Paddle), κολύμβηση, υδατοσφαίριση, beach volley, beach tennis, beach soccer, αναρρίχηση, survivor για τα παιδιά και πολλά άλλα.

Οι συμμετέχοντες στο 1st Limassol Beach Sport Festival θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από πιστοποιημένους διαιτολόγους για την υγιεινή διατροφή και τα οφέλη της άσκησης, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί και σταθμός μετρήσεων λίπους.

Στόχος του πρωτοποριακού Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της σημασίας της άσκησης στη θάλασσα και την παραλία, η γνωριμία μικρών και μεγάλων με τα ναυταθλήματα και τις δραστηριότητες στην παραλία που προσφέρει η Λεμεσός, καθώς και η διάχυση γνώσης για τα σημαντικά οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού

Ο παλμός της διοργάνωσης θα μεταφέρεται με live link, ενώ θα διεξάγονται διαγωνισμοί με πλούσια δώρα. Το διήμερο Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική από γνωστό DJ, το οποίο θα είναι ανοικτό για το κοινό.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Χορηγοί ΟΠΑΠ Λεμεσίων: Medochemie, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Άγιος Νικόλαος»,  Deloitte, Hercules Group.

Υποστηρικτές ΟΠΑΠ Λεμεσίων: Marlow Navigation, Famous Sports, Nextbike by Tier.ην επικοινωνιακή προβολή και προώθηση της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του τόπου αναλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, η Avaton Communications – PR, DIGITAL & CREATIVE Agency

Facebook @Lemesia2023 | Instagram @Lemesia

Αφήστε μια απάντηση