Συνεντεύξεις

Η συνέντευξη της Λίτσας Γιαγκούση @ HR 

 

https://www.mixcloud.com/hr2017/i-efimeris-tis-technis-ek-16-9-21/

Στον παραπάνω σύνδεσμο οι ακροατές του Hephaestus Radio (HR) έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, της πολιτιστικής εκπομπής του Hephaestus Radio (HR) με πρώτη καλεσμένη τη δημοφιλή Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Λίτσα Γιαγκούση.

Η Λίτσα Γιαγκούση πέρα από δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που αγαπάει και σέβεται τη φύση και τα ζώα, ενώ μέσα από τη συνέντευξη ανακαλύπτουμε και τις ευαισθησίες της όχι μόνο προς τα παραπάνω αλλά και σε πολλά ακόμα κοινωνικά θέματα που έχει αναδείξει η σημερινή εποχή.

Η πολιτιστική εκπομπή, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον Δημήτρη Λαζάρου, μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, 7μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης // 8μ.μ., ώρα Ελλάδας και πάντα μέσα από τις διαδικτυακές συχνότητες του #1 Ομογενειακού Ραδιοφώνου, Hephaestus Radio (HR), που εκπέμπει από την καρδιά της Ευρώπης, τη Βιέννη Αυστρίας απευθείας στις καρδιές των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, μια και ακούγεται αποδεδειγμένα σε 165 χώρες του κόσμου.

Ακούτε HEPHAESTUS RADIO (HR) στους παρακάτω συνδέσμους:

στο SITE:

http://radio.hephaestuswien.com

live24 

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3110

Google Play Store 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsservices.HephaestusRadio

Amazon App 

https://www.amazon.com/HS-services-Hephaestus-Radio/dp/B083DYRVJ5/ref=sr_1_1?keywords=Hephaestus+Radio&qid=1579687052&sr=8-1

Σελίδα της εκπομπής στο FACEBOOKhttps://www.facebook.com/EfimerisTisTexnis

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση