Χωρίς κατηγορία

O Νικόλας Λάππας μιλάει στο Hephaestus

Σκαλίζοντας το  παρελθόν θα ήθελα να θυμηθείς και να μοιραστείς μαζί μας τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο της μουσικής και να μας συστήσεις τον καλλιτέχνη Νικόλα Λάππα

Να σας πω την αλήθεια ήμουν τόσο μικρός που ούτε εγώ ίδιος δε θυμάμαι. Νομίζω μεγάλωσα με αυτό μέσα μου. Ήδη στην ηλικία των 5 με 6 ετών με θυμάμαι να θέλω να μάθω πιάνο. Γύρω στα 12 κατάλαβα για τα καλά πως το τραγούδι είναι το τρόπος που να εκφράσω αυτό που θέλω. Και κάπως έτσι κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στη ζωή μου.

 

Ποιο είναι το εντονότερο συναίσθημα που σε κυριεύει όταν βρίσκεσαι σε μια μουσική σκηνή;

Τα συναισθήματα είναι διάφορα και κάθε φορά διαφορετικά. όπως έχω ξαναπεί κάθε φορά πρώτη φορά.  Το πάθος η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός νομίζω είναι τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μου.

 

Άγριες θάλασσες…σε φοβίζουν;

Ποτέ δεν φοβήθηκα. οποιαδήποτε  δυσκολία και εμπόδια τα έβλεπα ως προκλήσεις που θα με πάνε ένα βήμα παραπέρα.

 

Ποιος έγραψε το έρχεσαι;

Το «Έρχεσαι» είναι ένα τραγούδι που όπως είχα πει παλαιότερα είναι ένα τραγούδι μου μίλησε κατευθείαν στην καρδιά μου. Με τους υπέροχους στίχους της Μαρίας Κολιού την εκπληκτική μουσική της Όλγας Μακρή αλλά και με την παραγωγή γι άλλη μια φόρα της Spider Music και της Ευανθίας Μάγνη.

 

Όταν αποφάσισες να βάλεις την μουσική στη ζωή σου, πέραν του ότι αποτέλεσε έναν, ενδεχομένως, τρόπο έκφρασης για σένα, σκέφτηκες ποτέ σου να προσεγγίσεις την συγκεκριμένη τέχνη σαν μέσο βιοπορισμού;

Η αρχική μου σκέψη είναι σίγουρα να τραγουδάω. Το καταφέρνω να βγάζω χρήματα μέσα από το χόμπι μου είναι ευτυχία. Για όλους τους ανθρώπους. Ξεκίνησα να τραγουδάω για μένα και στη συνέχεια έγινε μόνο του ένα μέσο βιοπορισμού.

 

Ποιος είναι ο Νικόλας Λάππας;

Ο Νικόλας είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενθουσιασμό. Ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να ρισκάρει και να προσπαθήσει τα πάντα. Και κυρίως  ένας άνθρωπος με πολύ πείσμα  που δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρει κάτι που έχει ως στόχο

 

– Θα ήθελα μια σύντομη ανασκόπηση στα μουσικά σου εγχειρήματα, να μας μιλήσεις για τις μέχρι τώρα μουσικές δουλειές .

Η δικογραφία μου ξεκίνησε με μια επανεκτέλεση στο τραγούδι «Η ρωγμή του χρόνου.»  Πάντα με την υπογραφή της spider music ένα τραγούδι που αγαπούσα από μικρή ηλικία.

Στη συνέχεια μαζί με τον Δημήτρη Τσιβούλα φτιάξαμε το «Ένας δόκιμος στην γέφυρα εν ώρα κινδύνου». Ένα πανέμορφο τραγούδι του μεγάλου μας ποιητή Νίκου Καββαδία.

Λίγους μήνες μετά ήρθαν οι «Άγριες θάλασσες» ένα τραγούδι του Κώστα Γοντικάκη  και της Φαίης Κωνσταντινίδου

 

 Και ερχόμαστε στο φέτος! Στο «Έρχεσαι» ένα τραγούδι της Όλγας  Μακρή και της Μαρίας Κολλιού που αγάπησα πολύ

Πάντα με την υπογραφή της Spider Music. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Πολύ σύντομα έρχονται και τα καινούρια πράγματα

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Νικόλας Λάππας | Έρχεσαι | Official Video Clip©

https://www.youtube.com/watch?v=KMdEvj9tTcw