Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο τραγούδι του Μπάμπη Τζανιδάκη με τίτλο “Στην ερημιά μου”

H Spider Music παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Μπάμπη Τζανιδάκη με τον τίτλο “Στην ερημιά μου”.

O  Μπάμπης Τζανιδάκης το  έγραψε για ένα προσφυγόπουλο πάνω σε μια βάρκα στα ανοιχτά της Λέσβου, ενώ το τραγούδι αυτό αφιερώνεται σε όλους αυτούς που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους  και σε όλους τους πρόσφυγες του σύγχρονου κόσμου μας.

Μέσα από 4 και κάτι λεπτά, τα οποία ηχογραφήθηκαν στα Timeless Recording Studios στην Ελευσίνα, ο Μπάμπης Τζανιδάκης μας ταξιδεύει με τις μουσικές και μας παρουσιάζει ένα σοβαρό θέμα που εκφράζεται στο 100% μέσω της άρτιας δομής του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Τα ρυθμικά τύμπανα δίνουν τη σκυτάλη στην μελωδικότητα της κιθάρας και όλα αυτά σιγοντάρονται και εν τέλει απογειώνονται από την όμορφη χροιά στη φωνή του Μπάμπη Τζανιδάκη, ο οποίος έχει πιάσει το συναίσθημα που αρμόζει. Ένα τρίπτυχο σωστού συνδυασμού, το οποίο παρουσιάζεται καλογραμμένο και δίνει στον ακροατή να καταλάβει το σκαρί του συγκεκριμένου μουσικού και γιατί είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα singles που κυκλοφορεί.

Φυσικά, το όλο φάσμα του τραγουδιού “Στην ερημιά μου” είναι ντυμένο με ελληνικό ροκ, ένα είδος που είναι γνωστό στον Τζανιδάκη και τους ακροατές του και ο ίδιος ο μουσικός γνωρίζει να το διαχειρίζεται άψογα και να το αναπροσαρμόζει όπως χρειαστεί ανάλογα με το τραγούδι που έχει γράψει. Και αυτό γίνεται και εδώ, καθώς ο Μπάμπης Τζανιδάκης έχει καταφέρει να τροποποιήσει στον ιδανικό βαθμό το είδος του και να προσθέσει έναν συναισθηματισμό που σε κερδίζει! Έναν συναισθηματισμό που εκφράζεται σε όλη την ροή του τραγουδιού, αλλά και στο υπέροχο solo που βάζει το κερασάκι στην τούρτα σε αυτή την ήδη υπέροχη σύνθεση.

Το νέο single του Μπάμπη Τζανιδάκη που κυκλοφορεί μέσω της Spider Music και τιτλοφορείται ως “Στην ερημιά μου”, είναι ένα τραγούδι που έχει καταφέρει να εκφράσει στο 100% αυτό που στοχεύει. Μία ιδιαίτερη σύνθεση από έναν ιδιαίτερο καλλιτέχνη!

Εμάς μας κέρδισε και σας προτείνουμε να το ακούσετε και εσείς! Πιστέψτε με, είναι από τα τραγούδια του Τζανιδάκη, που σίγουρα θα αγαπήσετε για το ύφος, τη μελωδία και την ευαισθησία του! Ειλικρινά πανέμορφο!

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Μπάμπης Τζανιδάκης | Στην ερημιά μου | Official Audio Release©

https://www.youtube.com/watch?v=E8bd2_8cTFg