Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το νέο τραγούδι του ΧΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ με τίτλο «Πανιά στον ουρανό»

ΧΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ single “Πανιά στον ουρανό”….(10 Αυγούστου 2021, self-release )

Ο Χάρης Αγγελικός είναι ένας Έλληνας καλλιτέχνης-τραγουδοποιός και τραγουδιστής με ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα. Με έμπνευση από τους Έλληνες συνθέτες όπως ο πρόσφατα εκλιπών Μίκης Θεοδωράκης, αλλά και από την ορχηστρική μουσική των soundtracks και film scores του Βασίλη Πολυδούρη, ο Χάρης Αγγελικός εστιάζει στο κλασσικό λαϊκό ρεπερτόριο.

Το νέο του single «Πανιά στον Ουρανό» είναι γραμμένο πίσω στο μακρινό 1999 και εκφράζει με γλαφυρό τρόπο την εποχή εκείνη, αλλά παραμένει επίκαιρο διαχρονικά φτάνοντας και στο σήμερα.

Ο Χάρης Αγγελικός που υπογράφει τόσο τη μουσική, όσο και τους στίχους του κομματιού, δίνει με αυτό το κομμάτι ένα έξοχο δείγμα των ικανοτήτων του στη σύνθεση, συμπλέκοντας την ροκ φόρμα με το λαϊκό τραγούδι, δίνοντας του πινελιές από τη μαγεία των συνθετών ορχηστρικής μουσικής.

Πολύ ενδιαφέροντες και οι στίχοι του τραγουδιού, εσωτερικοί, αλλά όχι σκοτεινοί. Περισσότερο θα λέγαμε νοσταλγικοί. Οι στίχοι είναι βιωματικοί, αλλά με τρόπο που αφορά όλους μας καθώς μπορούμε να ταυτιστούμε.

Οι Κώστας Λιόλιος στα τύμπανα, Τάκης Φοίτος στο μπάσο, Φοίβος Ζαχαρόπουλος στις κιθάρες και Γιάννης Κυφωνίδης στα keyboards (αλλά και την παραγωγή, ενορχήστρωση, ηχογράφηση, μίξη και mastering στα BK Studios στην Αθήνα) σχηματίζουν μια πολύ δυνατή μπάντα που έχει πραγματικά πολλά να δώσει και ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια.

 

www.agelicos.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064229019491

https://www.instagram.com/agelicos_haris/

https://www.youtube.com/channel/UCxqV5FVkACWZzkOZjqoGGDw

https://site.spinnup.com/HarisAgelicos

https://spinnup.link/476208-pania-ston-ourano

ΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ – OFFICIAL MUSIC VIDEO

https://m.youtube.com/watch?v=O8hNnzUKqGo