Μουσική

Η επιστροφή των ABBA είναι γεγονός!

Σήμερα ένα νέο website ανέβηκε online με τίτλο ABBA Voyage όπου βγαίνει το μήνυμα “σας δίνετε η δυνατότητα να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για να είστε οι πρώτοι στη σειρά που θα μάθετε περισσότερα για το “ABBA Voyage”» με ημερομηνία ανακοίνωσης την 2η Σεπτεμβρίου.

Το «Voyage» προβλέπεται ότι αφορά την από καιρό αναμενόμενη «περιοδεία με ολογράμματα» που είχαν αρχικά ανακοινώσει οι ABBA το 2016, όπως μετέδωσε το BBC.

Το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει στο πλαίσιο της περιοδείας πέντε νέα τραγούδια και ένα ντοκιμαντέρ.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Benny Andersson αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Geoff Lloyd πως το group σκοπεύει να κυκλοφορήσει πέντε νέα τραγούδια μέσα στο 2021, δύο από αυτά έχουν τον τίτλο I Still Have Faith in You και Don’t Shut Me Down που είχαν ήδη προαναγγελθεί και εξαιτίας αυτής της μακρόχρονης καθυστέρησης το συγκρότημα αποφάσισε να ηχογραφήσει άλλα τρία νέα τραγούδια για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές για την υπομονή τους.

Να θυμίσουμε πως οι τελευταίες ηχογραφήσεις τους ως συγκρότημα είχαν γίνει το 1982, επομένως μιλάμε για επιστροφή μετά από 39 χρόνια.

Updated 02-09-2021

Το νέο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου και λέγεται “Voyage”

Μέσα από το άλμπουμ κυκλοφορούν τα singles I Still Have Faith in You και Don’t Shut Me Down

Αφήστε μια απάντηση