Τουρισμός

Συνάντηση Μωυσή Ελισάφ με Δημήτρη Φραγκάκη

 

Ο Δήμαρχος  Ιωαννιτών, Μωυσής Ελισάφ συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη από τον οποίο ζήτησε την υποστήριξη του Οργανισμού στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για άνοιγμα σε συγκεκριμένες αγορές του εξωτερικού αλλά και στην ενίσχυση του συνεδριακού τουρισμού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για τις ενέργειες προβολής, την ψηφιακή καμπάνια που είναι σε εξέλιξη και το νέο υλικό με το οποίο προωθείται ο προορισμός «Ιωάννινα».

Ο κ. Φραγκάκης αναφέρθηκε στις εκτιμήσεις για την πορεία των τουριστικών ροών το αμέσως επόμενο διάστημα και παρουσίασε στον δήμαρχο τρόπους συνεργειών του ΕΟΤ με τον Δήμο τόσο για το άμεσο μέλλον, όπως η ψηφιακή έκθεση του Τελ Αβίβ, όσο και μακροπρόθεσμα με την εθνική καμπάνια για την προώθηση δέκα city break προορισμών, στους οποίους συμφωνήθηκε να συμπεριληφθούν και τα Ιωάννινα.

Τέλος, μετά από ερώτημα του δημάρχου αναφέρθηκε στο προσεκτικό άνοιγμα του οδικού περάσματος της Κακαβιάς, έτσι όπως πρόσφατα συμφωνήθηκε και με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Αφήστε μια απάντηση