Μουσική Χωρίς κατηγορία

Ακούσαμε το άλμπουμ των DK & THE BAND με τίτλο ” “Too little too late”

DK AND THE BAND – album “Too little too late”…(2020, Spider Music)

Οι DK And The Band θα μπορούσαν να μας έρχονται από την Αμερική, ίσως από το Σικάγο, από το Σαν Φρανσίσκο ή ακόμα και από τη Λουιζιάνα.

Βέβαια τίποτα από αυτά δε συμβαίνουν, μιας και το γκρουπ είναι ελληνικό, και μέσα από την πληθώρα επιρροών της ‘κόκκινης’ ηπείρου, μας φέρνουν τώρα το Τoo Little Too Late, παίζοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα.

 

Με τρέλα και πάθος, και με την μουσική ιστορία να ξαναγράφεται, οι DK and the band ;ήρθαν για να μας χορέψουν…στη σκηνή.

Μάλιστα σε ένα κλίμα φτιαγμένο από ασπρόμαυρες ταινίες, δημιουργείται ένα ωραίο, αλήτικο μουσικό παραμύθι που εστιάζει μεταξύ ροκαμπίλι και μπλουζ.

Από τον δυναμισμό ως το συναίσθημα ο δρόμος είναι πολύ μικρός με το πνεύμα τους να πατάει σε όλα αυτά τα υπέροχα στοιχεία. Οι ήχοι τους όχι μόνο μας κάνουν να παρτάρουμε, αλλά και να μαυρίσουμε, σε ένα υπέροχο σύνολο, που μοιάζει με συλλογή μεγάλων καλλιτεχνών αποδίδοντας τεχνική και ωριμότητα άλλης εποχής.

 

Mε όλα τα φόντα για μια ωραία καριέρα, οι DK And The Band έχουν ωραίους και ζωηρούς ήχους που φρεσκάρουν την παλαιότητα της κληρονομιάς που υπηρετούν.

Δίχως παρελθοντολαγνεία και εμμονές, τέλος, οι Έλληνες rockers ανανεώνουν αυτή τη σχέση με τα πρώιμα σκληρά μουσικά τοπία που έδωσαν τόσα πολλά στις μελλοντικές γενιές, δημιουργώντας έναν κύκλο από την αρχή.

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

 

 

Αφήστε μια απάντηση