Ομογένεια

Η ελληνική επιχείρηση «Boutique de la Parfumerie» άνοιξε νέο κατάστημα στα Σκόπια

 

Η ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση «Boutique de la Parfumerie» άνοιξε νέο κατάστημα στο East Gate Mall στα Σκόπια

Την περασμένη Πέμπτη, 28.10.2021, η ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση «Boutique de la Parfumerie», η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου αρωμάτων, άνοιξε με πρωτοβουλία του Νίκου και της Μάγιας Κουφάκη νέο κατάστημα λιανικής πώλησης στο ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο East Gate Mall στα Σκόπια.

Στα εγκαίνια του καταστήματος παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, οι ιδρυτές της επιχείρησης, Θωμάς Στέφας και Χρήστος Ζάμπουρας, καθώς και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημόσιας Διπλωματίας και η Γραμματέας Α’ του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Σκόπια, κκ. Κωνσταντίνος Προκάκης και Ευτυχία Ξυδιά αντιστοίχως.

 

 

Το East Gate Mall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βόρειας Μακεδονίας και τα εγκαίνιά του έγιναν, επίσης, την περασμένη Πέμπτη από τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Zoran Zaev, παρουσία του Προέδρου της χώρας, Stevo Pendarovski.  Το εν λόγω εμπορικό κέντρο αναμένεται ότι θα υποδέχεται κάθε χρόνο περίπου 12 εκατομμύρια επισκέπτες και ότι ο ετήσιος καθαρός τζίρος των καταστημάτων του θα ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Θα δημιουργηθούν δε 2.500 θέσεις εργασίας, κυρίως στον τομέα του εμπορίου, αλλά και των υπηρεσιών και συναφών επαγγελμάτων. Το ύψος της επένδυσης για την κατασκευή του ανήλθε συνολικά στα 103 εκατομμύρια ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση