Νέα

Ν. Παπανδρέου: Η ΕΕ έχει τις λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων αγροτών

Νίκος Παπανδρέου: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τις λύσεις για την κατασκευή έργων που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων αγροτών.

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τις λύσεις για την κατασκευή έργων που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων αγροτών εξέφρασε μιλώντας στη ΚΡΗΤΗ TV, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε πως εκτός από τα κλασσικά προγράμματα για τις Περιφέρειες, όπου η Κρήτη έχει ανεβασμένα ποσοστά απορρόφησης, οι Βρυξέλλες έχουν εκπονήσει σειρά επιμέρους προγραμμάτων για τη δημιουργία υποδομών κοινής ωφέλειας.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιεράπετρα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τόνισε πως στην ΕΕ υπάρχει πρόγραμμα αναβάθμισης των λιμένων, κάτι που αφορά άμεσα τη Μεγαλόνησο, ενώ θίγοντας το σοβαρότατο πρόβλημα με το αρδευτικό σύστημα δήλωσε πως στόχος του είναι «να εντάξουμε τα προβλήματα της Κρήτης σε πρόγραμμα κλιματικής αλλαγής γιατί πιστεύω ότι η έλλειψη νερού είναι η κλιματική αλλαγή και δεν είναι ότι θέλουμε να φτιάξουμε αρδευτικό, επειδή απλά θέλουμε αρδευτικό. Το θέλουμε επειδή μας έχει χτυπήσει – ιδιαίτερα το νότιο τμήμα της Ευρώπης – η κλιματική κρίση.»

Παρακολουθήστε στον παρακάτω σύνδεσμο ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Αφήστε μια απάντηση