Hephaestus Wien Ράδιο

Η “γλυκιά ζωή” μας ταξιδεύει στην Πόλη

Natasa Vissarionos

Τι μαγειρεύουν τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα οι Ρωμιοί στην Πόλη και ποια είναι η γαστρονομική ταυτότητα της Κωνσταντινούπολης σήμερα;

Ποιος είναι ο τροφοσυλλέκτης του 21ου αιώνα; Πως θα πετύχουμε την ιδανική τσιπουροκατάνυξη στον Βόλο; Ελάτε στη συντροφιά της εκπομπής “Γλυκιά ζωή” αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου, στο Πρώτο Πρόγραμμα – ΕΡΤ και στη Η Φωνή Της Ελλάδας – ΕΡΤ στις 5μμ και για ένα δίωρο.

Κοντά μας στο στούντιο είναι ο βραβευμένος εικαστικός καλλιτέχνης Alexandros Psychoulis που θα ξεφυλλίσει μαζί μας τα βιβλία του “Τα τσίπουρα στον Βόλο” και “Τροφοσυλλέκτης” και η δημοσιογράφος Nikoleta Makrionitou που θα μας μιλήσει για το ταξίδι της δημοσιογραφικής ομάδας του περιοδικού “Γαστρονόμος” στην Πόλη, και τις μοναδικές συνταγές των Ρωμιών για τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης.

Ακρόαση από το internet: www.ertecho.gr και www.vog.ert.gr , μέσα από τα κανάλια ήχου της τηλεόρασης στην ένδειξη proto και στην ένδειξη Voice of Greece, στους 105.8 και 91.6 στα FM, στις κατά τόπους συχνότητες του πρώτου προγράμματος στην περιφέρεια, δορυφορικά μέσω HellasSat και Hotbird και στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά τηλέφωνα.

Αφήστε μια απάντηση