Hephaestus Wien Ράδιο

“γλυκιά ζωή”: εκλεκτά ελληνικά προϊόντα

Γαστρονομία, διατροφή και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα πρωταγωνιστούν  στη σημερινή εκπομπή, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, “γλυκιά ζωή” στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο στο Πρώτο Πρόγραμμα – ΕΡΤ και στη Η Φωνή Της Ελλάδας – ΕΡΤ.

Στο στούντιο έρχεται η Ελληνική Εθνική Ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αρτοποιίας: οι αρτοποιοί Harris Papalitsas και Dimitris Fragogiannis ο προπονητής τους Γάλλος Chef Boulanger Stephane Ollivier, του θρυλικού ξενοδοχείου Ritz Paris και ο Χάρης Χαραλαμπίδης, εκδότης της Gastronomy Essentials.

Ακόμη, ο Yiannis Karakasis MW karakasis.mw μας μιλά για τον θεσμό 50 Great Greek Wines που διοργανώνεται στη Σαντορίνη αλλά και για τη Vedema, τη γιορτή του τρύγου του νησιού. Ακόμη, σας ενημερώνουμε για τη δράση Open Farm Days 2023 όπου αγροκτήματα ανοίγουν τις πόρτες τους, καθώς και για τη δράση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2023» που πραγματοποιούνται αυτό το Σ/Κ. Τέλος, πηγαίνουμε για τρύγο στην Άρτα και μαθαίνουμε για τις ποικιλίες βλάχικο και ντεμπίνα με τη βοήθεια του οινολόγου Panos Jimas.

Στην παραγωγή της εκπομπής ο δημοσιογράφος Nikos Ioannidis.

Ακρόαση από το internet: www.ertecho.gr , μέσα από τα κανάλια ήχου της τηλεόρασης στην ένδειξη proto και στην ένδειξη Voice of Greece, στους 105.8 και 91.6 στα FM, στις κατά τόπους συχνότητες του πρώτου προγράμματος στην περιφέρεια, δορυφορικά μέσω HellasSat και Hotbird και στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά τηλέφωνα.

Αφήστε μια απάντηση