Hephaestus Wien Ράδιο

“γλυκιά ζωή”: 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου

Πως προβάλλουμε τη γαστρονομία ενός τόπου; Τι είναι το γαστρονομικό digital marketing; Πως μία απλή σάλτσα ντομάτας σαρώνει τα βραβεία; Ακόμη, νομίζετε ότι οι vegan τρώνε μόνο μαρούλι;

Ποιου παγωτού η φιλοσοφία γίνεται ταινία στο Χόλυγουντ; Θα είμαστε και αύριο μαζί σας, Παρασκευή 16 Ιουνίου, προσπαθώντας να περάσουμε μια “γλυκιά ζωή”… Λίγο δύσκολο βέβαια με τόσες ζωές να χάνονται, αλλά θα προσπαθήσουμε .

 

 

Στη γαστρονομικοδιατροφική εκπομπή μας, στο Πρώτο πρόγραμμα και στη “Φωνή της Ελλάδας” (5 με 7 το απόγευμα) συζητάμε με την Antheia Kotsi για το γαστρονομικό disital marketing, για το branding ενός τόπου, τη σημασία των τοπικών προϊόντων, το Lemnos Philema και τη δράση “Η Κεφαλονιά ένα Hub για το κρασί” που διοργανώνει ο Kefalonia Winemakers – Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς ΣΟΚ. Ακόμη, ο Βασίλης Πορτοκαλλίδης, αγρότης και επικεφαλής της πολλάκις βραβευμένης Οικοτεχνια Πορτοκαλλιδη μας εξηγεί γιατί η ντομάτα από τον Έβρο είναι τόσο νόστιμη…

Ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης μας μυεί στη φιλοσοφία του Django Gelato Athens,. και η Elli Stourna μας ξεναγεί στη μεγαλύτερη έκθεση vegan προϊόντων και υπηρεσιών στο Vegan Life Market 2023 στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ (17/6 και 18/6). Τέλος ο Konstantinos P. Mouzakis μας μιλά για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Γαστρονομίας.

Στην παραγωγή της εκπομπής ο Nikos Ioannidis.

Ακρόαση από το internet: www.ertecho.gr , μέσα από τα κανάλια ήχου της τηλεόρασης στην ένδειξη proto και στην ένδειξη Voice of Greece, στους 105.8 και 91.6 στα FM, στις κατά τόπους συχνότητες του πρώτου προγράμματος στην περιφέρεια, δορυφορικά μέσω HellasSat και Hotbird και στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά τηλέφωνα.

#glykiazoi

 

Αφήστε μια απάντηση